VELKOMMEN til BØRN I KIRKEN

Du er netop ankommet til MBU's hjemmeside, som er specielt designet til børnemedarbejdere rundt omkring i det ganske land. Kig dig omkring og find inspiration til musik, forkyndelse, kreativiteter og meget andet. 

Dine mening er vigtig og dine kommentarer er altid meget velkomne. Så lad os høre fra dig, hvis du mangler noget på siden, eller sidder med noget af det, som mangler.

Nyt undervisningsmateriale fra søndgasskolerne

Søndagsskolerne har lavet et nyt og spændende undervisningsmateriale fra 4 år til 3. kl, som hedder BØRNEFRØ.

Man køber en bog pr. menighed og får samtidig adgang til en masse inspiration på nettet (flere bøger kan købes) Se en smagsprøve af materialet her http://soendagsskoler.dk/index.php?id=509 husk også at se det on-line inspiration ved at søge T198.

GPS-TV

Så GPS-TV landet! Det er fjernsyn, der på en sød og sjov måde fortæller Bibel-historier. Det hele er krydret med bl.a. dukker og musikvideoer. Ideen bag projektet er Evangelisk Børnemission og de medvirkende kommer fra mange forskellige fri-kirker. Bl.a. deltager Ruben Hoel fra missionsforbundet i nogle af programmerne. Der er planlagt ialt 100 udsendelser, som sendes på lokale kanaler i hele landet, men det er også muligt at se og høre GPS-TV på internettet www.gps-tv.dk 

Om denne hjemmeside

Børnerådet ønsker først og fremmest at støtte børneledere rundt om i menighederne med at  bringe budskabet fra og om den tre-enige Gud ud til børnene.

Siden vedligeholdes af  børnerådet, og dækker alle områder i børnearbejdet i Det Danske Missionsforbund (www.missionsforbundet.dk). Det spænder vidt fra legestuer, børnekirke, søndagsskole, børneklubber, dansegrupper, kor, musikundervisning, sommerlejre, børnestævne, kids-fun-night og meget mere. Se evt. oversigten over aktiviteter i Danmark

Og der er hele tiden nye tiltag på vej…

Skal du i gang med at starte en ny klub op, eller har du spørgsmål til børnerådet eller børnekonsulenten, er du altid velkommen til at kontakte os. Se adresserne i fanebladet til venstre.

Vi håber, at du/i vil få glæde af denne siden.

Må Gud velsigne dit/jeres arbejde.