VELKOMMEN til BØRN I KIRKEN

Du er netop ankommet til MBU's hjemmeside, som er specielt designet til børnemedarbejdere rundt omkring i det ganske land. Kig dig omkring og find inspiration til musik, forkyndelse, kreativiteter og meget andet. 

Dine mening er vigtig og dine kommentarer er altid meget velkomne. Så lad os høre fra dig, hvis du mangler noget på siden, eller sidder med noget af det, som mangler.

Nyt undervisningsmateriale fra søndgasskolerne

Søndagsskolerne har lavet et nyt og spændende undervisningsmateriale fra 4 år til 3. kl, som hedder BØRNEFRØ.

Man køber en bog pr. menighed og får samtidig adgang til en masse inspiration på nettet (flere bøger kan købes) Se en smagsprøve af materialet her http://soendagsskoler.dk/index.php?id=509 husk også at se det on-line inspiration ved at søge T198.

HUSK BMK DEN 2.-4. november

BMK er MUST-eventet for alle børnekirkemedarbejdere. Mange tager trætte afsted men vender hjem struttende af glæde og og begejstring, som rækker langt ind i fremtiden. har du ikke mulighed for at være hjemmefra hele weekenden, så snup cremen-af-cremen og kom lørdag.

GÅ IKKE GLIP AF DENNE FANTASTISKE MULIGHED!

 

BMK-on-Tour 12.-22. marts 2012

Nu kommer inspirationen rullende (on-Tour) til en by nær dig.

Nu er det DIN tur til at blive forkælet, netværke og hente inspiration. Glæd dig til at møde Henny Jakobsen, som vi kender fra inspirationsdagen i Grindsted i november '11. Hun er super-inspirerende og har valgt overskriften; der er mere i posen. Dorthe Lykke Jensen vil fortælle, hvordan man kan bruge GPS-TV i børnearbejdet. Nu kan udsendelserne downloades, se mere på www.gps-tv.dk

Prisen for deltagelse i BMK-on-Tour er kun 50,- kr. pr. person. Undersøg om din lokalforening yder tilskud.

Du kan tilmelde dig BMK-on-Tour ved at følge dette link:  http://akbu.dk/forside/kontakt_og_links/bmk_on_tour/

 

Tilbuddet fortsætter i 2012

Få hjælp og inspiration helt hjem i din menighed i 2012 !!

Børnerådet har allieret os med Pia Søgaard, som har sammenstrikket en spændende skabelon til et inspirationsbesøg for dig og dine med-ledere i børnekirke/-klubarbejdet i DIN menighed. Besøget afstemmes efter jeres ønsker og behov. Det kunne være omkring mål, struktur, undervisningsmateriale, aktiviter, ledere eller noget helt andet. 

Det eneste du/I skal gøre er at kontakte Pia Søgaard på 2044 0678 eller pr. sogaardpia(at)gmail.com for at høre nærmere eller aftale tid til besøg.

GRIB CHANCEN - NEMMERE BLIVER DET IKKE! 

GPS-TV

Så GPS-TV landet! Det er fjernsyn, der på en sød og sjov måde fortæller Bibel-historier. Det hele er krydret med bl.a. dukker og musikvideoer. Ideen bag projektet er Evangelisk Børnemission og de medvirkende kommer fra mange forskellige fri-kirker. Bl.a. deltager Ruben Hoel fra missionsforbundet i nogle af programmerne. Der er planlagt ialt 100 udsendelser, som sendes på lokale kanaler i hele landet, men det er også muligt at se og høre GPS-TV på internettet www.gps-tv.dk 

BMK 2010 på Brandbjerg Højskole

På dette weekendkursus var der masser af idéer, inspiration og ny gejst at hente til aktiviteter med børn. Nogle af de helt store bropiller i børnenes tros-liv er de mange samarbejdspartnere, vi har omkring barnet. Her tænkes ikke mindst på barnets forældre og familie. Dernæst på teenagegruppen i kirken, som vi skal hjælpe barnet videre ind i. Hvis vi som kirke kan tænke helhed omkring barnet, bliver broen endnu stærkere. Læs mere om BMK på www.b-m-k.dk 

Husk at sætte kryds ved første weekend i november 2012.

Sigurs producerer DVD m/ Bibelhistorie og turnerer til påske 2010!

Sigurd Barret er igang med at producere en helt ny DVD med Bibelhistorier for børn. Det bliver en blanding af det nye og det gamle testamente og den får hele armen med sange og en helt ny figur; Snapper. DVD'en udkommer til påske 2010 og herefter turnerer Sigurd rundt med et show med navnet: "Bibelen i ord og toner". Så hold øje med, hvor han optræder i (nærheden af) jeres by og støt op om det (hvis I har lyst!)

BMK on Tour

Fra 10.-18. marts 2010 var Liz og Norm fra USA, Thr Rock på turnet rundt i landet med inspirationsaftener for børneledere og børnemedarbejdere. De havde valgt at fokusere på bibelhuskevers og kreativ bibel-formidling. Til hvert tema var 10 helt konkrete eksempler, som deltagerne kunne gå hjem og bruge med det samme. Det var en meget inspirerende aften.

Inspiration og workshop 2009

Der var mødt 53 til Inspiration og workshop i Grindsted den 12. september, hvor der blev fremstillet dukker og hjemmesider, øvet og diskuteret lovsang, hørt om børns trosudvikling og hentet inspiration til brug af drama i undervisningen. Vi havde en DEJLIG dag med gode undervisere og lækkert mad.

Om denne hjemmeside

Børnerådet ønsker først og fremmest at støtte børneledere rundt om i menighederne med at  bringe budskabet fra og om den tre-enige Gud ud til børnene.

Siden vedligeholdes af  børnerådet, og dækker alle områder i børnearbejdet i Det Danske Missionsforbund (www.missionsforbundet.dk). Det spænder vidt fra legestuer, børnekirke, søndagsskole, børneklubber, dansegrupper, kor, musikundervisning, sommerlejre, børnestævne, kids-fun-night og meget mere. Se evt. oversigten over aktiviteter i Danmark

Og der er hele tiden nye tiltag på vej…

Skal du i gang med at starte en ny klub op, eller har du spørgsmål til børnerådet eller børnekonsulenten, er du altid velkommen til at kontakte os. Se adresserne i fanebladet til venstre.

Du er naturligvis også meget velkommen til at komme med gode ideer og billeder til hjemmesiden, eller blot din umiddelbare kommentar. Hvis det er tilfældet, er du mere end velkommen til at kontakte børnerådets hjemmesidekoordinator på randi-morten(at)hovgaardbeslag.dk

Vi håber, at du/i vil få glæde af denne siden.

Må Gud velsigne dit/jeres arbejde.