Har du glemt dit password?

Please enter your username or email address. Instructions for resetting the password will be immediately emailed to you.
Reset Password

Tilbage til login formular 

Så er det igen blevet tid til MBUs årsmøde. Vi glæder os igen i år til at mødes med jer og drøfte en lang række vigtige og interessante emner.

Du finder årets årsmødehæfte herunder, som indeholder den endelige dagsorden med mindre ændringer i forhold til den foreløbige dagsorden. De primære ændringer er i forhold til diverse formuleringer – vi har nemlig en række ting som vi gerne vil drøfte med jer bl.a. tanker og drømme for fremtidig medarbejdersituation, overvejelser omkring tidspunkt for fremtidige årsmøder og så glæder vi os derudover til at have en dialog med jer omkring Det Danske Missionsforbunds forslag til navneskift.

Foruden spændende samtaler glæder vi os naturligvis også til at sammen med jer takke folk for deres store arbejde, byde velkommen til nye folk i forskellige roller og høre mere om hvordan der bliver arbejdet med at føre børn og unge tættere på Gud ude i lokalforeningerne.

Årsmødet bliver som I forhåbentligvis allerede har noteret afholdt i Saralystkirken i Århus d. 21 april hvor der fra kl. 9.30-10 vil være mulighed for at få noget morgenmad inden vi officielt starter mødet kl. 10.

For at være sikker på at der er mad nok til alle skal I huske at tilmelde jer, hvilket sker ved at sende en mail til Daniel Lundgaard (formand for MBU) på dllundgaard(at)gmail.com (senest d. 12/4) hvori I skal notere:

Navn:
Arbejdsområde (Spejder, Ungdom, Børn, Leder uden specifik tilknytning eller Ikke leder):
Lokalforening:

Vi glæder os til at se jer og bruge dagen sammen til at snakke om hvad der er sket i MBU det seneste år og drømme om MBUs fremtid.

___________________________________________________________________

 

 

SHIP 2017 - 2018

Så er næste sæson for SHIP (See He Is Perfect) planlagt og klar til at du tilmelder dig.

SHIP er et kursus for teenagere (13-17 årige), der er lavet i et samarbejde mellem MBU og BBU

SHIP er tre weekender i løbet af skoleåret, hvor vi sammensætte fokus på discipelskab, fællesskab og lederskab.

Se mere og tilmeld dig ved at klikke på dette link

 

 

___________________________________________________________________

MBU har besluttet at støtte ansættelsen af volontører i børne- og ungdomsarbejdet lokalt. Så har I planer om at finde en volontør, så klik på overskriften og læs mere. 

 __________________________________________________________________

Nu kan du læse om Center for Ungdomsstudier og Religionspædagogiks rapport om MBU og hente rapporten. Klik på overskriften og læs mere.

Interaktiv lederundervisning - CUR ressourcerne

Så er MBU historien til CUR ressourcerne klar. På MBU's Årsmøde introducerede Rie Skårhøj, os til nogle interaktive lederressourcer som DUF og CUR har lavet i fællesskab. Det tager 1 time af et ledermøde til at gennemgå et emne og derigennem både få lederundervisning og udvikle ledergruppen.

Disse interaktive lederressourcer kan købes på DVD for kr. 40 hos CUR eller downloades gratis fra www.cur.nu.Find en frivillig

DUF og FrivilligJob.dk har startet et samarbejde, som gør det muligt for MBU's lokalforeninger at søge frivillige ledere via hjemmesiden www.frivilligjob.dk. Ved at klikke på dette link får du en beskrivelse om hvordan du opretter en annonce.