CrossRoadz '18 - teenagelejr

Start:          Lørdag den 14. juli 2018

Slut:            Lørdag den 21. juli 2018

Sted:           Efterskolen Lindenborg, Borrevejlevej 26, Lejre, 4000 Roskilde

Lejrchef:      Hannah Tinggaard, Hannah.tinggaard(at)gmail.com  27981696

Deltagere :  7. klasse – 17 år. 

Pris for MBU-medlmmer:           kr. 850,00 (kr. 750,00 ved tilmelding før 1. juni)

Pris for ikke-medlemmer:          kr. 1.150,00 (kr. 1.050,00 ved tilmelding før 1. juni - medlemsskab af MBU kan købes ved betaling af kontingent kr. 75,00 i forbindelse med tilmeldingen)

Lejren ligger i ugen før Baptistkirken og Missionsforbundets sommerstævne i uge 29 og slutter dagen før. Teenagerne vil dog have mulighed for at blive på efterskolen sammen med nogle ledere. Der vil ikke være noget program, men mulighed for at hænge ud og spise med.

Hvad er Crossroadz?

Crossroadz er en kristen lejr for teenagere i alderen 7. klasse -17 år. Lejren er målrettet teenagere, og det betyder, at der er gang i den, fest, ballade og altid mulighed for at starte en vandkamp. Det betyder også, at lederteamet sætter en ære i at se og møde hver enkelt teenager, og skabe fællesskab og indhold som de hver især kan være i.

Vi er et hold af frivillige som i fælleskab laver lejren, og hvert år bruger vi lang tid på at gøre netop dette års lejr speciel. Vi kommer fra hele Danmark og brænder for at dele vores kendskab til Gud, vores fælleskab og fantastiske lejroplevelser videre til deltagerne.

 Hvem er Crossroadz for?

Crossroadz er for alle i alderen mellem 7. klasse og 17 år. Du behøver ikke at være kristen for at komme med, men du skal være åben for at tage del i kristne aktiviteter. Der kommer alle mulige typer med på Crossroadz, fra de hardcore bibel fans, til nogle som kun har prøvet at være med i en teenageklub et par gange. Fra de aktive sports elskere, til dem som synes det er sjovere at sidde indenfor at hygge sig.

 Vi laver forskellige aktiviteter hver dag og sørger for, at der er aktiviteter til folk med enhver smag!

Hvorfor skal jeg tage med på Crossroadz?

På Crossroadz har du mulighed for at vokse og bygge et fedt fælleskab. Vi giver dig mulighed for at vokse i din tro og udforske Gud gennem undervisning, samtaler, fælleskaber og lovsang. Ud over det, har vi et mål om at du skal prøve noget du ikke har prøvet før, hvilket ofte kommer til at ske gennem nogle crazy aktiviteter eller alternative møder.

Vi udfordrer, leger, fester, provokerer, hygger, slapper af, spiser masser slik, synger og danser, beder, snakker, og meget, meget mere. Du vil helt sikkert udvikle dig som person, og have sjovt. Vi laver en masse gøgl, og tager Gud med i det. Vi gør en dyd ud af at alle kan komme som de er.

Hvad laver man på Crossroadz?

En normal dag består af undervisning, gruppesamtaler, forskellige aktiviteter, massere af hygge, et aftenmøde og noget underholdning. Derudover finder vi tid til vandkampe, badning i fjorden, fodbold, basket, kortspil, klaverspil, samtaler, lytte til musik, og alt muligt andet.

Fra år til år er der forskellige overraskelser på lejren. Det kan være alt - fx skøre ting som tidsforskydninger og natteløb, og det gør lejren til noget helt særligt!

For mere information se vores facebookside.

Skriv til lejrchef Hannah Tinggaard på hannah.tinggaard(at)gmail.com

Eller følg os på snapchat crossroadz18

Tilmeld dig ved at klikke på linket øverst til højre

Du kan tilmelde dig ved at trykke TILMELDING