2015 MS Ledertræf

Så er der atter ledertræf på Houens Odde ved Kolding.

De sker 16. til18. januar 2015. Se mere i disse indbydelser.

Indbydelse til grenledersporet

Indbydelse til PL/PA-sporet

Missionsforbundets Spejdere

Velkommen til Missionsforbundets Spejderes hjemmeside.

I menuen til venstre kan du klikke dig videre til forskellig relevant information om MS. Hvis du ikke kender Missionsforbundets Spejdere og vil vide mere om hvem vi er, så kig rund på siden.

 

 

 

 

 

Nyheder fra MS

 

 

 

 

MS på Facebook

Hvis du har en Facebook-profil, så har du måske også lyst til at blive en del af Missionsforbundets Spejdere på Facebook? Er du aktiv eller tidligere spejder i MS, så er du velkommen til at melde dig ind i gruppen. Det kan være du kan finde nogle gamle spejderkammerater, skabe kontakt til nogen du mødte på sidste lejr eller at du bare vil vise din sympati for spejderarbejdet. Du vil af og til få nyheder eller invitationer til relevant MS-arrangmenter.

Klik her, hvis du vil se Missionsforbundets Spejderes Facebook gruppe. (Har du ikke en Facebook-profil, så kan du jo lave en).

Det bør dog understreges at Missionsforbundets Spejdere på Facebook er ikke et lederforum og derfor tilgår alle nyheder ikke gruppen på Facebook.

Skrevet d. 11. juni 2008 af NHG

 

Glemte sager efter en floklejr i Middelfart 2004.

Hvad skal der pakkes i rygsækken og hvordan?

Måske er du mor eller far til en ulveunge eller bæver, som skal på floklejr. Måske er du i tvivl om hvad der skal pakkes og hvordan det bedst gøres? Hvis det er tilfældet så finder du 10 gode råd og uddybende forklaringer her.


Spejdernyheder

 

Nyt materiale om tro

12. februar 2010: KFUM-spejderne bruger magasin-genren til deres nye materiale om tro. De lokale gruppeledere i MS modtager i disse dage et enkelt eksemplar af det lille handy lederhæfte. Du kan finde PDF-udgaven af både lederhæftet og magasinet på KFUM-spejdernes hjemmeside.

Magasinets indhold er godt grundlag for den aktiverende andagt hvor spejderne kan praktisere at lytte til andres mening og selv tage stilling. Efter at have skimmet det igennem, så er spejderrådsformandens vurdering at magasinet er mest egnet til alderen 12 år og opefter. Men nogel af artiklerne kan også være interessante for de lidt yngre.

Lederhæftet er opdelt i en del for bævere/ulveledere og en del for tropledere. Det er kort, konkret og lige til at gå til. Så hvis du mangler inspiration til at arbejde med tro i det daglige arbejde, så finder du rigtig god inspiration her.

 

Nyt fra NmU-speiderkorps

Januar 2009: NmU - som er MBUs søster organisation i Norge - har ændret navn. Fremover hedder organisationen Misjonsforbundet Ung. Det betyder også at spejderarbejdet ændre navn fra NmU Speiderkorps til Misjonsforbundets Speiderkorps - og dermed får vores norske spejdervenner samme initialer som os. De norske MS'eres hjemmeside kan du finde her.

Kæmpelejr fælleslejr for alle korps i 2012

30. marts 2008: Kæmpe spejderlejr i 2012 mellem flere spejderkorps. Læs mere i pressemeddelelsen.

Kalender

2011      

24. juli    Uniformsdag på Missionsforbundets Sommerkonference i Kolding. Samme dag og sted er der MBU's årsmøde kl. 13.30 til 17.

August     Rumæniensåret slutter officielt. Ghana-året begynder

30. sep.-
2. okt.     
Patruljetræf på Fyn

2012

27.-29. jan     MS ledertræf ’12

16.-20. maj    MS jubi-lejr for alle MS’ere, Stenum.

Sommer    MS-træf for gamle som nuværende MS’ere på sommerkonferencen (endnu ikke fastlagt)

August     Nyt missionsår begynder (endnu ikke fastlagt)