Kurser

MBU arrangerer hvert år et antal kurser for alle aldersgrupper og nedenfor kan du se, hvilke kurser, der er planlagt.

Du kan på hver enkelt kursus læse om program og indhold efterhånden som oplysningerne bliver tilgængelige, ligesom du kan tilmelde dig til kurserne.

 
jeremias2020.png
  • Facebook Social Ikon

Jeremias

Er du leder i din kirke? Har du lyst til at blive bedre udrustet til at lede andre? Er du i alderen 16-20? Så er Jeremias noget for dig.  

 

Jeremias er et ledertræningskursus, som forgår på tværs af landet i skoleåret 20/21. I løbet af 3 weekender, afholdt i forskellige kirker, vil du få en dybdegående undervisning i det at være leder.
 

Der bliver også en TUR på dette års Jeremias. Hvor turen går hen, er ikke helt på plads endnu, men glæd dig til nogle dage med rigtig store oplevelser og en helt særlig mulighed for at opleve lederudvikling, venskaber og Jesus.
 
Lederne er Thomas Kofoed Lundegaard og Emma Frederikke Jensen og du kan kontakte emfj@live.dk, for yderligere information.

Formålet med Jeremiasforløbet er at uddanne unge ledere i alderen 16-20 år i MBU og BBU (baptisternes Børne- og Ungdomsforbund).

Vi ønsker at udruste unge til at være autentiske ledere nationalt og lokalt. Der vil derfor være fokus på udviklingen af tro, karakter og kompetencer. Undervisningen berører emner som personlig udvikling, ressourcer og kompetencer, tro, den verden vi lever i og hvordan vi følger efter Jesus. Der vil være gruppesnak, undervisning, læsning i bibel og andre bøger og forberedelse i form af små hjemmeopgaver.
 

Det koster kr. 2.500 at deltage på Jeremias

Vi tror dog at din lokale menighed rigtig gerne vil støtte op om din ledertræning. Måske vil de gerne give hele beløbet. Du får refunderet transport med billigste offentlige transport eller kørsel i egen bil, hvis I er flere der kører sammen.
 
Er du klar?
Send en ansøgning med navn, adresse, alder, lederopgave og anbefaling fra en lokal leder til bbu@bbunews.dk. Hvis kurset overtegnes, bliver det først til mølle.
 

 

Sidste mulige dato for tilmeldelse er den 1. oktober 2020.
 

 

Mere info:

Thomas Kofoed Lundegaard og Emma Frederikke Jensen
e-mail: emfj@live.dk

 

Jeremias 2020/2021
23. - 25. oktober
27. - 29. november
29. - 31. januar
26. - 30. marts TUR!

 

 
14107698_136319010149655_503511925977222
  • Facebook Social Ikon
2.jpg

Ship

SHIP er lige kurset for dig, hvis du er teenagere i aldersgruppen 13-16 år.

SHIP står for ”See, He is perfect”, og fokuserer helt overordnet på discipelskab (discipleSHIP), lederskab (leaderSHIP) og fællesskab (fellowSHIP). Kurset er et samarbejde mellem MBU (Missionsforbundets Børn & Unge) og BBU (Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund).

 

SHIP er et kursus for dig, der…

  • gerne vil lære mere om Gud, og hvad det vil sige at følge Ham.

  • gerne vil være med i et kristent fællesskab sammen med andre teenagere. 

  • gerne vil opleve, hvad et fællesskab med Jesus betyder i netop dit liv.

 

Denne sæson består af to weekender, som foregår forskellige steder i landet (kurset kræver ikke, at man deltagere på alle weekender, selvom det er at foretrække).

 

Første weekend i sæson 2020-2021 er:

29.-31. januar 2021

  

I år vil temaerne være:

  • DiscipleSHIP (discipelskab): Fokus på, hvordan du som ung discipel kan være på vandring med Gud i din hverdag, og hvordan du kan få skabt nogle rytmer og rutiner.

  • LeaderSHIP (lederskab): Fokus på, hvad et forbillede er, hvordan vi kan være forbilleder og vigtigheden i at have gode forbilleder.

  • FellowSHIP (fællesskab): Fokus på, de gode venskaber og fællesskaber, vigtigheden af dem, samt fokus på, hvordan forskellige fællesskaber kan påvirke os.

 

Pris per weekend: 250 kr. (der tilbydes refusion af billigste transportudgift som overstiger 250,- kr.) 

Vi åbner snart for tilmelding og betaling.

Tjek vores Facebookside: https://www.facebook.com/seeheisperfect, som løbende vil blive opdateret med info.

Har du spørgsmål til SHIP, er du velkommen til at skrive en besked på Facebook eller kontakte os via vores nye e-mailadresse: 

SeeHeIsPerfect@gmail.com.

 

Vi håber på at se lige præcis DIG! 

Kærlige hilsner fra SHIP staben

1.jpg
 

MS Ledertræf 

Velkommen til ledertræf 2021, som løber af stablen d. 12.-14. marts i Vork ved Vejle.

Vi skal mødes som spejderledere, udfordres og udvikles. Men der bliver også tid til at snakke, spise god mad og mindes de sjove historier.

Program og tilmelding følger senere på året.

 
13240708_1774721726095580_46599120841930

B•M•K  

Børnemedarbejder-konference for ledere og medarbejdere i børnekirker, børneklubber og spejderforeninger mm. Velkommen på 3 dages kursus med fællessamlinger, seminarer og workshops. Der er flere workshops-sessioner, hvor du har mulighed for at sammensætte dit eget program.

Altid spændende hovedtalere samt masser af stande og salg fra forskellige organisationer og butikker for at inspirere dig, ligesom du får mulighed for at netværke med andre børnemedarbejdere.

Tilmelding og liste over priser ved forskellige overnatningsmuligheder finder du på www.b-m-k.dk

B-M-K afholdes i efteråret 2021 på Mariager Høj- og Efterskole. 

 

MBU er medarrangør og støtter din deltagelse

  • Facebook Social Ikon

BMK på FB