Lejre

MBU arrangerer hvert år et antal lejre for alle aldersgrupper og nedenfor kan du se, hvilke lejre, der er planlagt.

 

Du kan på hver enkelt lejr læse om program og indhold efterhånden som oplysningerne bliver tilgængelige, ligesom du kan tilmelde dig til lejrene.

 

Crossroadz

11 - 17. juli 2021 - på Efterskolen Lindenborg

Årets bedste teenagelejr er for dig, der er mellem 13 og 17 år. Crossroadz er teenagelejr fyldt med sjov og spas, fantastisk formiddags undervisning, spændende temagrupper, masser af lovsang og underholdning om aftenen. 

 

Børnelejr

Alder: 8-12 år

4. - 8. juli 2021 - Sjælland og Jylland

Hver sommer arrangerer vi børnelejr på Sjælland og i Jylland. Vi har dygtige, kreative engagerede ledere, der er klar til at bruge en lille uge sammen med en masse skønne børn og give dem en helt fantastisk oplevelse.

Det bliver en uge med masser af smil og grin, nye venner og godt sammenhold.

På børnelejr bliver morgen og formiddag brugt på morgengymnastik, morgenmad, rengøring, flaghejsning og bibelundervisnig.

Derefter mødes vi i grupper, dels for at tale om dagens emne i undervisningen og dels for at høre hvordan børnene har det. Der er ca. 2 ledere og 7 børn i disse grupper. Efter disse gruppesamlinger er der lidt tid til leg inden frokost, og efter frokost kommer dagens mulige højdepunkt, slikbiksen!

Eftermiddagene går med sport, kreative udfoldelser, sang og musik og hvad der ellers er mulighed for og lyst til. Efter aftensmad er der lejraften som består af underholdning som er arrangeret af lederne, men som også har masser af plads til deltagernes input! Dagen sluttes af med bål, lejrsange og hygge.

...så lederne er klar, planerne er lagt, maden bliver lækker og vi mangler kun dig/dit barn!

 

Missionsforbundets Confi-lejr

 

Missionsforbundet laver hvert år en lejr, for alle unge der går til præst, i vores kirker. Du er i gang med et forløb, hvor du og mange andre unge bliver undervist i Bibelen, tro, kristenlivet og meget mere.

 

Overgangsriten ”konfirmation”, som lægger grundlag for året med undervisning, kommer af det latinske ord confirmare. Så uanset hvad vi kalder året hjemme i vores kirker, så ved du nu lidt om, hvorfor lejren er en Confi-lejr.

 

Vi vil give dig, og alle der går til præst i Missionsforbundet, muligheden for at mødes til en legendarisk lejr, som mange teenagers før dig har været på, hvor du får en enestående mulighed for at lære mange andre teenagere at kende.

 

Om formiddagen vil der være undervisning, som er en del af det undervisningsforløb du normalt er med til.

 

Resten af tiden skal vi hygge os!

 

Floklejr

I 2021 år afholder vi floklejr i Kr. Himmelfartsferien.

Floklejren er for alle spejdere til og med 4. Klasse.

Det er spejdere fra alle vores grupper, der deltager, så her mødes vi med spejdere vi ikke er sammen med i det daglige arbejde.

Lejren er indenfor en fantasiramme, som alle aktiviteter og bibeltimer er bygget op omkring. De sidste år har det været emner som "Nybygger" hvor vi var tilbage i tid og sted omkring "Det lille hus på prærien", Cirkus, hvor lejren var fyldt med kunstner og tricks.

Vi oplever fede lejre og venskaber grundlægges på tværs af landet.

Patruljedyst 

Ud over vores fede floklejr har vi i 2021 også patruljedyst for spejdere over 10 år.

Troplejren er for alle spejdere fra 5. Klasse.

Det er spejdere fra alle vores grupper, der deltager, så her mødes vi også med spejdere vi ikke er sammen med i det daglige arbejde. Det foregår i Kr. Himmelfartsferien i Stenum.

 

Sommerstævne

Efterskolen Lindenborg

Stævne for hele familien. Stævnet er naturligvis klar med tilbud til alle aldergrupper. Der er noget til hele familien på Sommerstævnet.

 

Sommerstævne finder sted på Efterskolen Lindenborg. 

Så tag ferie i uge 29 og tag hele familien og hele menigheden med til Lindenborg.

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

© 2018 MBU| Borrevejlevej 26 | 4000 Roskilde | Tlf. 40163199 | CVR 11118976 | Konto nr.: 2374 6266185888

Persondatapolitik | Cookiepolitik