Lejre

MBU arrangerer hvert år et antal lejre for alle aldersgrupper og nedenfor kan du se, hvilke lejre, der er planlagt.

 

Du kan på hver enkelt lejr læse om program og indhold efterhånden som oplysningerne bliver tilgængelige, ligesom du kan tilmelde dig til lejrene.

 

Crossroadz

11. - 18. juli 2020 - Efterskolen Lindenborg

Crossroadz er sommerens højdepunkt for alle teenagere, som går i 7. klasse til 17 år! Så tilmeld dig den bedste uge i din sommerferie NU.

 

Hvis du godt kan lide fed lovsang, godt fællesskab, grine til det gør ondt i lattermusklerne, dyrke forskellige sportsaktiviteter, guitar spil og ikke mindst lære en masse om Gud, så er Crossroadz en lejr for dig.

Denne lejr er for både dig, som lige har fået øjne op for Jesus, eller dig som har vandret længe med ham. Vi er en gruppe unge ledere fra disse kirker, som glæder os helt vildt til at dele liv, have det sjovt og, lære DIG at kende.

 

Børnelejr

5. - 9. juli 2020 - Sjælland og Jylland

Hver sommer arrangerer vi børnelejr på Sjælland og i Jylland. Vi har dygtige, kreative engagerede ledere, der er klar til at bruge en lille uge sammen med en masse skønne børn og give dem en helt fantastisk oplevelse.

Det bliver en uge med masser af smil og grin, nye venner og godt sammenhold.

På børnelejr bliver morgen og formiddag brugt på morgengymnastik, morgenmad, rengøring, flaghejsning og bibelundervisnig.

 

Derefter mødes vi i grupper, dels for at tale om dagens emne i undervisningen og dels for at høre hvordan børnene har det. Der er ca. 2 ledere og 7 børn i disse grupper. Efter disse gruppesamlinger er der lidt tid til leg inden frokost, og efter frokost kommer dagens mulige højdepunkt, slikbiksen!

Eftermiddagene går med sport, kreative udfoldelser, sang og musik og hvad der ellers er mulighed for og lyst til. Efter aftensmad er der lejraften som består af underholdning som er arrangeret af lederne, men som også har masser af plads til deltagernes input! Dagen sluttes af med bål, lejrsange og hygge.

...så lederne er klar, planerne er lagt, maden bliver lækker og vi mangler kun dig/dit barn!

 

Missionsforbundets Confi-lejr

 

Missionsforbundet laver hvert år en lejr, for alle unge der går til præst, i vores kirker. Du er i gang med et forløb, hvor du og mange andre unge bliver undervist i Bibelen, tro, kristenlivet og meget mere.

 

Overgangsriten ”konfirmation”, som lægger grundlag for året med undervisning, kommer af det latinske ord confirmare. Så uanset hvad vi kalder året hjemme i vores kirker, så ved du nu lidt om, hvorfor lejren er en Confi-lejr.

 

Vi vil give dig, og alle der går til præst i Missionsforbundet, muligheden for at mødes til en legendarisk lejr, som mange teenagers før dig har været på, hvor du får en enestående mulighed for at lære mange andre teenagere at kende.

 

Om formiddagen vil der være undervisning, som er en del af det undervisningsforløb du normalt er med til.

 

Resten af tiden skal vi hygge os!

 

Floklejr

I lige år afholder vi floklejr i Kr Himmelfartsferien.

Floklejren er for alle spejdere til og med 4. Klasse.

Det er spejdere fra alle vores grupper, der deltager, så her mødes vi med spejdere vi ikke er sammen med i det daglige arbejde.

Lejren er indenfor en fantasiramme, som alle aktiviteter og bibeltimer er bygget op omkring. De sidste år har det været emner som "Nybygger" hvor vi var tilbage i tid og sted omkring "Det lille hus på prærien", Cirkus, hvor lejren var fyldt med kunstner og tricks.

Vi oplever fede lejre og venskaber grundlægges på tværs af landet.

Troplejr

Ud over vores fede floklejr har vi også troplejr hvert andet år.

Troplejren er for alle spejdere fra 5. Klasse.

Det er spejdere fra alle vores grupper, der deltager, så her mødes vi også med spejdere vi ikke er sammen med i det daglige arbejde

 

Sommerstævne

Efterskolen Lindenborg

Stævne for hele familien. Stævnet er naturligvis klar med tilbud til alle aldergrupper. Der er noget til hele familien på Sommerstævne.

 

Sommerstævne finder sted på Efterskolen Lindenborg. 

Så tag ferie i uge 30 og tag hele familien og hele menigheden med til Lindenborg.

  • Facebook - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle

© 2018 MBU| Borrevejlevej 26 | 4000 Roskilde | Tlf. 40163199 | CVR 11118976 | Konto nr.: 2374 0809387429|

Persondatapolitik | Cookiepolitik